Nieuw vanaf 2020

Gastenboek

Terug in de West-Vlaanderen van een onvergetelijke reis door Nepal (zomer 2016)!!! En wat voor één reis ,hadden grote verwachtingen erover en die kwamen iedere dag er boven uit !! Het was er,supermooi,afwisselend,géén woorden genoeg .Het programma is meer dan perfect :mountainbiken langs het meer,paragliden in Pokhara en dat is TOP, raften,samen eten met de plaatselijke bevolking,hoboritje naar Chitwan,vlucht over Himalaya(amazing).Het is een intensieve reis voor de geest want je keert 50 jaar terug in de tijd,is onvoorstelbaar! Trouwens hadden 2 super,lieve,schattige,leuke gidsen die hun land met veel passie deelden met ons!! Hun verhalen en uitleg over Boeddhisme,tempels,bevolking was heerlijk om aan te horen! Terug gaan doen we nog eens ,want Nepal zit in ons hart en dat doen we terug met Laxmi en Maxim. Aanrader voor iedereen#reismetmij#,doen,want kunnen het toerisme goed gebruiken na de aardbeving,zeker voor de bevolking die hun woonst verloren zijn er door,die zijn het hardst getroffen,want merendeels van de tempels zijn nog intact! Zo, Laxmi en Maxim bedankt voor jullie inzet,en de levenservaringen dat we door jullie hebben kunnen opdoen!! Veel groetjes uit ........
-
Net terug van een geweldige vakantie met Reis met mij Maxim en Laxmi zijn twee fantastisch mensen . Wij hebben de Mustang trekking gedaan zeker een aanrader. Maxim en Laxmi hebben ons ook gegidst door Kathmandu het was echt een culturele belevenis. Zeker Nepal bezoeken de mensen hebben nood aan het toerisme na de aardbeving.
- Karel en Diane
In juli 2015 naar Nepal geweest, individueel met gids. Schitterend land - zelfs na de aardbeving - en vriendelijke mensen. Vanaf dag één overviel ons een gevoel dat we nog nergens anders kenden. Prachtige wandelingen, fietstocht lands de rijstvelden,.... bezoek aan een Boeddhistisch klooster; je komt ogen en oren tekort! Met Maxim en Laxmi nog enkele dagen op pad gaas was h eel fijn. Alles goed geregeld en goede begeleiding. Wij kunnen iedereen alleen maar aanraden: GA NAAR NEPAL!
- Marc en Ann
Schitterende reis door het prachtige land Nepal: gewandeld door prachtige valleien met rijstvelden, fietstocht langs het meer van Pokhara, tempels en Stupa's in de Koningssteden. Maxime gaf ons een andere kijk op Boedhisme, met Laxmi was er veel te zien van het harde dagdagelijkse leven en konden we ook contact te maken met de Nepalezen. Ik ben al 2 weken terug maar in gedachten nog steeds niet "thuis". Het was een zeer indrukwekkende reis.
- Trudy Ernste
De reis naar Nepal was voor ons een unieke ervaring van de schrille tegenstellingen tussen het rijke Boeddhisme en de arme ambachtelijke bevolking.Wij konden genieten van de mooie natuur en maakten kennis met de plaatselijke vriendelijke bevolking. Laxmi leerde ons de gastronomie van haar land proeven en waarderen.(smaken verschillen). De kennismaking met de cultuur,paleizen tempels en stoepa's zal steeds in ons geheugen blijven. Dhanyabadh (dank) aan Laxmi en Maxim.
- Yvette en Raoul
In augustus (2014) de Upper-Mustang-trek afgewandeld , Maxim had ons die aangeraden omdat het de enige trek is die je in de zomer kan doen zonder geconfronteerd te worden met de hevige mousson-regens. 't Was een heel intensieve avontuurlijke reis , echt een super-ervaring ver weg van alle drukte. We belandden er 100 jaar terug in de tijd , echt confronterend voor ons westerlingen. En de natuur die is er FENOMENAAL , een combinatie van alle soort landschappen die je je maar kan indenken .. 'k Ben er serieus mezelf tegengekomen maar dit was zeker 1 van onze 3 topvakanties ever.
- Dorine en Patrick Verhoest
Zeer intensief gereisd, lekker gegeten, echt iets voor mensen die het allemaal iets anders willen beleven. Maxim en Laxmi doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken en kennen ook de locaties als geen ander. Proficiat.
- Maggy Vught
In oktober 2014 de natuur en cultuur reis gedaan met maxim en laxmi. Een echte aanrader,prachtige wandelingen gemaakt in de natuur en tussen de lokale bevolking. Mountainbiken tussen de rijstvelden en paragliden in pokhara ,kampvuur en sunrise aan annapurna .....waren onvergetelijke momenten.en als afsluiter vlucht over de himalaya (wow) dit was een topreis die nog lang zal blijven hangen.
- Sofie en Bruno
Met Reis Met Mij reisden wij al twee keer (tijdens het regenseizoen) naar Nepal. De eerste keer een privé reis. De tweede keer deden wij de Mustang trekking. Wij komen zeker nog eens terug. De glimlach van Laxmi zullen we nooit vegeten! Groeten uit Dessel.
- Bert, Jan en Ben

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message