Nieuw vanaf 2020

Virgin Trekkings

Manaslu Trekking

Manaslu is de achtste hoogste berg ter wereld (8163m) en staat bekend als een 'killer mountain' die slachtoffers maakt. Bij deze trekking wandelt u rond deze berg. Te vergelijken met de trekking rond de Annapurna, maar dan ongerepter. U kan deze reis enkel maken via een Nepalees trekkingskantoor en niet als individuele trekker.

Tsum Vallei Trekking

De Tsum Vallei is 'Béyul' (Tibetaans: Verborgen Land) dat pas sinds 2008 open is voor Westerlingen. De Boeddhistische Goeroe Padmasambhava heeft in 8ste eeuw in de Himalaya enkele valleien gezegend waardoor ze 'Béyul' zijn geworden. Bij groepen meer dan 4 personen wordt dit een tententrekking doordat er nauwelijks accommodatie is.

Jaljale Himal

Volgens het boek '1000 Places to See Before You Die' behoort de Jaljale Himalaya hiertoe. En met reden is dit onbekend stukje Himalaya opgenomen in de top 1000 van de mooiste plaatsjes ter wereld. Een tententrekking in één van de meest afgelegen gebieden van de Himalaya. Deze trekking wordt maar door een handvol trekkingbureaus aangeboden...

Kanchenjunga Trekking: Zuidelijke Route

Kanchenjunga is de derde hoogste berg ter wereld, gelegen op de grens tussen India en Nepal. Sinds kort kan deze trekking ook in lodges worden gedaan in plaats van tenten. Hier volgen we de Zuidelijke Route naar het Base Camp.

Makalu Trekking

Makalu is de vijfde hoofste berg ter wereld en bevindt zich in het oosten van Nepal. Pas in 1955 werd deze bergreus voor het eerst beklommen. Onze bestemming is niets minder dan Makalu Basecamp. Een 18-daagse tententrekking voor geoefende wandelaars met zin voor avontuur.

Upper Dolpo Trekking

Twee binnenlandse vluchten, een tententrekking en een permit van $500 zorgen ervoor dat u een trekking doet in één van de meest afgelegen gebieden ter wereld De cultuur van Dolpo is Tibetaans met sjamanistische elementen. Een onvergetelijke reis in één van de prachtigste gebieden van Nepal. Ook geschikt als zomertrekking.

Lower Dolpo Trekking

Dit gebied is pas sinds 1990 open voor Westerlingen. Tijdens deze tententrekking wordt je ondergedompeld in de Tibetaanse cultuur van Dolpo. Hoogtepunt van deze reis is het hel blauwe Phoksundo meer. Deze trekking is ook geschikt als zomertrekking.

Rolwaling Trekking

Deze maagdelijke trekking is een combinatie van tententrekking (4 dagen) en teahouse trekking. Dus ideaal als kennismaking met tententrekking. Eén van de hoogtepunten is de Drolumbau Gletsjer op 5200m. Het einde van de reis sluit u via Namche Bazaar aan op het Everest circuit naar Lukla van waaruit u naar Kathmandu terugvliegt.

Dhaulagiri Trekking

Deze tententrekking rond de zevende hoogste berg ter wereld is voor goed getrainde wandelaars. De Dhaulagiri is een imposante bergketen van 15 pieken van meer dan 7000! We trekken wee passen van meer dan 5000 m over en eindigen onze reis in Jomsom, in het Annapurna gebied, vanwaar we terugvliegen naar Pokhara.