2014 Reizen die Helpen - Reis met mij
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
belgen in het buitenland

2014 Reizen die Helpen

– Op 9 februari 2014 organiseerden een groep van vrijwilligers een benefiet eetfestijn in Maarkedal, Oost-Vlaanderen (België). Daarenboven kregen wij ook een cheque van 450 euro van de gemeenteraad van Maarkedal. De CD&V gaf 250 euro. Verder kregen we nog verschillende donaties van individuen. Op dit moment bedraagt de opbrengst bijna €4.000! Bedankt aan alle vrijwilligers voor hun inzet! Het bedrag zal integraal geschonken worden aan de brandwondenafdeling van Kanti’s Children Hospital in Kathmandu. Dit overheidshospitaal biedt medische hulp aan de armsten. Het geld zal gebruikt worden om de ziekenhuisrekeningen te betalen van de armsten. Als u nog uw steentje wilt bijdragen, contacteer ons.  Als je wil bekijken wie er is geholpen, kan je hier het rapport downloaden: financieel rapport en de patiënten. 
Aantal aanwezigen : +/- 270 personen
Totaal benefiet & steunkaarten : 2930 €
Gift Gemeentebestuur Maarkedal (NVA – VLD) : 450 €
Gift CD&V Maarkedal : 250 €
Extra donaties : 320 €
Totaal : 3.950 €

nepal benefiet  nepal benefiet  nepal benefiet

– Wij deden zelf een donatie van $250 aan Tilganga Institute of Ophthalmology. Het geld zal gebruikt worden voor medische van de allerarmsten. Veel mensen in Nepal hebben cataract. Bij deze oogziekte vertroebelt de lens en leidt dit tot volledige blindheid met alle sociale en economische gevolgen van dien. Voor $50 geeft u het zicht aan iemand terug. Bedankt om met ons te reizen. Vijf mensen hebben hun zicht teruggekregen!

nepal benefiet

Lees onze blogs

You don't have permission to register