India Individuele Reizen - Boek bij Belgen in Azië : 108 heilige plaatsen
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
Indië reizen

India Individuele Reizen

Individuele reizen India

Wat?

Als je een individuele reis India bij ons boekt krijg je een een eigen gids mee en ook een chauffeur.  Hieronder vind je een overzicht van de verschillende individuele reizen die we in India aanbieden. Uiteraard is India een gigantisch land en bijna een continent op zich met meer dan een miljard mensen!  Contacteer ons gerust als je een aangepaste reis wenst.

De gids is een Indiër en spreekt Engels.  De opvolging in India gebeurt door onze partner, samen met onszelf. Er is steeds Nederlandstalige bijstand toegankelijk op de achtergrond.   Je kan tijdens de reis rechtstreeks via Whatsapp in het Nederlands met ons communiceren.  Dit geeft gemoedsrust en meer comfort.

 

Welke regio in India kiezen?

Ben je aangetrokken tot prachtige architectuur, paleizen en forten, dan moet absoluut naar Rajasthan gaan.  Deze woestijnachtige regio in het noordwesten van India heeft indrukwekkende architecturale pareltjes.   Ook de Taj Mahal in Agra en Varanasi aan de Ganges rivier behoren ook tot deze tour.

Het zuiden is qua voeding, taal en mentaliteit ook anders.   Minder bekende forten en paleizen, maar daarom niet minder mooi. Gewoon anders.  De hindoe tempels in het zuiden zien er ook kleurrijker uit.

Als je voor India kiest ga je nooit alleen zijn. India is een overbevolkt land en minder geschikt als eerste Azië. Wil je toch kennis maken met hindoeïsme en boeddhisme, maar geen zin veel drukte, dan kom je beter naar Nepal. Er zijn overlappingen tussen India en Nepal, maar het is er een veel minder druk.   Bekijk onze Individuele Nepal reizen.

 

Of toch een groepsreis India?

Twijfel je tussen een groepsreis en individuele reis India?  Als je kiest voor een groepsreis krijg je Laxmi mee als gids. Zij is een hindoe gids die vloeiend Nederlands spreekt en enkele jaren in België woonde.  Ze kent zowel de Westerse cultuur als de lokale cultuur. Een grotere meerwaarde dan dit kan je niet vinden. Je kon haar aan het werk zien op Vlaanderen Vakantieland.

12 Dagen
17 dagen
16 Dagen
ANDERE REIZEN IN INDIA
CONTACTEER ONS
  Lees onze blogs

  • Tibetaanse geneeskunde
   Consulteer tijdens je rondreis Nepal een traditionele arts die Tibetaanse geneeskunde beoefent. […]
  • reizen na coronaAzië reizen na corona
   De corona pandemie heeft onze reiswereld danig door elkaar geschud. Sinds 2022 komen verre Azië reizen weer op gang. Wat zijn de trends? Waar kan je reizen? […]
  • goedkope vliegtuigtickets kopenGoedkope vliegtuigtickets
   Hoe koop je goedkope vliegtuigtickets? Wat bepaalt de prijs van een ticket? Wanneer koop je het best? […]
  You don't have permission to register