ONTMOET ONS - Vakantiebeurs, voorstelling of thuisbezoek
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top

Ontmoet ons

Contacteer ons voor een Whatsapp, Telegram of Zoom video call!

Graag bespreken  we met jullie wat de mogelijkheden zijn van reizen in 2022. Welke landen zijn open?  Hoe reis je tijdens de covid pandemie regels? Het is allemaal mogelijk. Laat je niet afschrikken door de media.

Woon je in Nederland? Dan kan je ook contact opnemen met onze Nederlandse partners van Never Stop Travelling. 

Bezoek ons tijdens de vakantiebeurzen: jammer genoeg dit jaar niet.

 

Vakantiebeurs Brussel

Vakantiebeurs Brussel

Door covid zijn de vakantiebeurzen verplaatst naar maart. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om naar België te komen. Normaal zijn wij jaarlijks exposant op de beurzen van Antwerpen en Brussel. Omdat het voorjaar nu plots druk is, hebben we besloten om in Azië te blijven. In de maand mei trekken we naar India om daar onze Rajasthan reizen op gang te trekken. In de zomer enkele maanden Indonesië om ons voor te bereiden op de komende maanden. Het toerisme lag er immers stil en we willen zelf gaan bekijken, wie er nog business doet en welk hotels er nog bestaan.

reisvoorstelling nepal

Voorstelling Antwerpen

Normaal geven we ook nog twee infosessies omtrent onze reizen. Maar deze zullen ook niet plaatsvinden in 2022. Deze zijn vrijblijvend en gratis. Aan de hand van een projectie kom je meer te weten over de verschillende reizen die we aanbieden.  Ontmoet er andere reizigers of geïnteresseerden. Onze infosessies vinden plaats na de vakantiebeurzen.  Eén voorstelling Antwerpen en één in Gent.  Jammer genoeg zullen deze sessie niet plaatsvinden dit jaar.

Volg ons of facebook of instagram. Daar zie je al onze nieuwtjes. Eind 2022 komen we terug naar België en Nederland. Dan geven we volop voorstellinen.  Contacteer ons voor een huisbezoek!  Wij zijn flexibel.

Reis met mij

Ons verhaal begon in 2008 in Nepal

Verlaat jouw comfortzone en ga samen met ons op ontdekking

Lees onze blogs

You don't have permission to register