ONTMOET ONS - Vakantiebeurs, voorstelling of thuisbezoek
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top

Ontmoet ons

Tijdens de winter komen we naar België en Nederland om onze reizen te promoten.

 

Vakantiebeurs Brussel

Vakantiebeurs Brussel

In 2022 zijn wij exposant op het Vakantiesalon Antwerpen (Vakantie Expo Antwerpen 28-30 januari 2022) en de Vakantiebeurs Brussel (3-6 februari 2022).   Kom langs om reisinspiratie op te doen.  Graag maken we jouw reisplannen concreet.  Vrijkaarten nodig? Mail ons!

reisvoorstelling nepal

Voorstelling Antwerpen

Verder geven we ook nog twee infosessies omtrent onze reizen. Deze zijn vrijblijvend en gratis. Aan de hand van een projectie kom je meer te weten over de verschillende reizen die we aanbieden.  Ontmoet er andere reizigers of geïnteresseerden. Onze infosessies vinden plaats na de vakantiebeurzen.  Eén voorstelling Antwerpen en één in Gent. De data en locaties worden later op het jaar meegedeeld.

Indien het niet lukt om ons te bezoeken, dan komen we graag langs bij jullie thuis en geven we een privé voorstelling. Heel gezellig tijdens die donkere koude wintermaanden.  Contacteer ons voor een bezoek!  Wij zijn flexibel.

Reis met mij

Ons verhaal begon in 2008 in Nepal

Verlaat jouw comfortzone en ga samen met ons op ontdekking

Lees onze blogs

  • berggids NepalBinod: Nepal berggids
    Ontmoet Binod. Berggids en stadsgids van Reis met mij sinds 2013. Als je een individuele reis of trekking bij ons boekt is de kans groot dat hij jullie gids wordt. […]
  • Bagan rondreisElektrische scooter in Bagan
    Tijdens onze Myanmar reizen bezoeken we Bagan. Met een elektrische scooter rijden we doorheen deze oude stad met duizenden tempels. […]
  • motorreis NepalMotorreizen Nepal
    Een motorreis in Nepal spreekt tot de verbeelding van veel motorrijders. Een overzicht van de mogelijkheden. […]
You don't have permission to register
Nepal reisadvies corona