Thailand Individuele Rondreizen: Thaise gids uit Limburg
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
individuele rondreizen Thailand

Thailand Individuele Rondreizen

Thailand Individuele Rondreizen

Toegevoegde waarde.

We begrijpen dat Thailand vaak geassocieerd wordt met luie strandvakanties, maar dit land heeft zo veel meer te bieden.   De voorbije jaren werd Thailand een beetje onze tweede thuis, waar we gemiddeld een viertal maanden per jaar verbleven. Zo bouwden we een uitgebreid netwerk uit en ontmoetten we Wipha.   Deze jonge vrouw woonde enkele jaren in België en Nederland en spreekt goed Nederlands. (Ze heeft een beetje een Limburgs accent.)   Ze is reeds jaren actief in het toerisme, maar gaat nu samen met ons reizen organiseren in Thailand.  Een grote toegevoegde waarde waardoor we ons onderscheiden van andere Thailand reizen.

 

Het andere Thailand.

We willen je in ons aanbod van de individuele Thailand reizen zo veel mogelijk het andere Thailand leren kennen. Iets anders dan de typische reisparcours, die soms heel druk kunnen worden.  Thailand heeft een grote kustlijn en is een groot land waar veel te zien is. In het noorden heb je heuvels en jungle waar verschillende etnische groepen wonen. Het contrast met de moderne miljoenenstad Bangkok kon niet groter zijn.   Als we praten met andere reizigers die Thailand reeds bezochten met andere organisaties hoorden we vaak dat ze te veel tempels zagen.   Thailand is een boeddhistisch land met veel en vaak prachtige tempels, maar te veel is te veel.   We hebben hier rekening mee gehouden zodat je geen dagen aan een stuk tempels hoeft te bezoeken.

Afwisseling tijdens de individuele rondreizen Thailand staat centraal!  Zowel qua natuur, cultuur als actie. We eindigen een reis op een prachtig eiland waar je helemaal kan relaxen op het einde van de reis.  Je maakt kennis met de Thaise keuken. Dineren op het strand. Heerlijk!

 

Thailand als eerste Azië reis?

Thailand is een perfect land om je eerste verre Azië reis te maken. Sommige landen in Azië (zoals India) kunnen uitdagend zijn en een grote cultuurschok. In Thailand heb je dit niet. Alles loopt er goed georganiseerd.  Uiteraard kom je in aanraking met een totale andere cultuur, maar Thaise mensen houden van gezelligheid. Dat merk je overal: gezellige bars, restaurants met lekker eten, hotels,…  Je komt ogen te kort.  Thailand is ook uitermate geschikt om te reizen met kinderen of voor oudere mensen.

16 dagen
14 dagen
GELIJKAARDIGE REIZEN
reis nepal
Trekking Nepal
CONTACTEER ONS

    Please prove you are human by selecting the truck.

    Lees onze blogs

    You don't have permission to register