fbpx
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
peak climbing nepal

Peak Climbing

Peak Climbing.

Wil je meer dan enkel een trekking in de Himalaya van Nepal?  Hieronder vind je een overzicht van enkele van de kleinere pieken die we aanbieden.   Wij bieden alpinisme aan van makkelijke bergen tot 6500m.  Voor de meeste van deze bergen heb je geen ervaring nodig.  Voor sommige is enige ervaring toch gewenst.

Je begint met een trekking en wandelt dan naar het beginpunt van waar we de piek beklimmen. Meestal gebeurt de beklimming zelf in een drietal dagen. Wij voorzien klimmateriaal.  De beklimming gebeurt onder begeleiding van een berggids met ervaring in alpinisme.  Omdat er tientallen pieken zijn in Nepal, staan niet alle pieken op onze website. Contacteer ons gerust als je op zoek bent naar iets apart. Al onze trekkings en beklimmingen zijn individuele reizen.

Island Peak Climbing

€2400 / per person
16 Dagen

Larkya Peak Climbing

€2600 / per person
21 Dagen

Mera Peak Climbing

€2500 / per person
18 Dagen

Saribung Peak Climbing

€4050 / per person
25 Dagen

Yala Peak Climbing

€2250 / per person
ANDERE REIZEN IN NEPAL
CONTACTEER ONS
  Lees onze blogs

  • mustang trekkingMustang: Tibet alternatief
   Mustang is een perfect Tibet alternatief. Onbekend is onbemind. Tibetaanse kloosters, prachtige landschappen met zicht op de Himalaya. Als trekking, jeep reis, per motor of paard. […]
  • nepal blogDe Standaard
   Door de Covid pandemie geraakten wij in de chaos van elkaar gesplitst: Nepal en Thailand. Lees mijn blog in De Standaard. […]
  • rondreis NepalRondreis in Nepal
   Welke type reis past het best bij mij? Een groepsreis of individuele rondreis? Nepal heeft zo veel te bieden. […]
  You don't have permission to register