Nieuw vanaf 2020

Peak Climbing

Mera Peak: 6470m

Met zijn 6470m is Mera Peak de hoogste van alle Peak Climbings in Nepal. Bekend om zijn prachtige panoramische vergezichten over de hoogste bergen ter wereld is dit een klassieker.

Lobuche Peak: 6119m

Lobuche East Peak (6119m) is een moeilijke berg. Wij raden dit af indien dit uw eerste kennismaking is met peak climbing. Dus enige ervaring is een must. Gelegen in het oosten van Nepal, in het Sagarmatha National Park, onderweg naar Everest Base Camp.

Island Peak: 6160m

Island Peak (Imja Tse) met zijn 6160m behoort ook tot één van de meest populaire pieken. Gelegen in het oosten van Nepal, in het Sagarmatha National Park, is dit een korte maar pittige trekking en peak climbing geschikt voor mensen met een zeer goede conditie.

Larkya Peak: 6249m

Voor avonturiers die een trekking willen doen rond de Manaslu, maar dan nog iets extra willen, bieden wij de mogelijkheid om de Larkya Peak (6249m) te beklimmen.

Pisang Peak: 6091m

Ten noorden van de Manang vallei ligt Pisang Peak (6091m). Het beklimmen van deze peak gebeurt in combinatie met een gedeeltelijke trekking langsheen het populaire Annapurna Circuit.

Saribung Peak: 6328m

Saribung Peak Climbing in combinatie met Upper Mustang, Nar-Phu en een stukje van het Annapurna Circuit is enkel geschikt voor sportieve mensen met een heel goede fysiek. Deze reis gaat door verschillende restricted areas, dus hebben we ten minste twee personen nodig voor deze reis.

Yala Peak: 5500m

Dit is een ideale kennismaking met alpinisme in de Himalaya. Het beklimmen van Yala Peak (5500m) en een trekking doorheen de Langtang vallei. Geen ervaring vereist. Wel een goede sportieve conditie.