Nepal Individuele Rondreizen: Boek bij Belgisch-Nepalees koppel
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
individuele reizen nepal

Nepal Individuele Rondreizen

Nepal Individuele Rondreizen

Toegevoegde waarde.

Reis met mij  wordt geleid door Maxim en Laxmi. Een belgisch-nepalees koppel dat in Nepal een reiskantoor heeft.  Omdat wij ter plaatse actief zijn, kunnen wij ook betere service geven omdat we dichter bij de bron staan. Wij hebben geen kantoor in België.   Je boekt rechtstreeks bij specialisten in het buitenland. Wij spreken Nederlands en begrijpen de noden van Westerlingen die naar Azië reizen.   Dit is onze toegevoegde waarde.

Tijdens een individuele rondreis in Nepal wordt je begeleid door een Nepalese gids die Engels spreekt en meereist.   Een individuele rondreis in Nepal is een privé reis reis en kan rustig zijn of soms ook heel actief.   Hieronder vind je enkele voorbeelden van individuele reizen.  De bedoeling is om een zo veel mogelijk variatie in elke reis te steken. Ook de accommodatie zal het budget van de reis bepalen. Nepal is geen land voor een luie strandvakantie. Je gaat veel zien en beleven.   Hindoeïsme en boeddhisme, maar ook de prachtige natuur met de Himalaya en de jungle van Chitwan in het zuiden.   Nepal heeft zelfs een stuk woestijn: het voormalige koninkrijkje Mustang waar je een jeep reis kan doen. Nepal heeft veel meer te bieden dan enkel trekkings in de Himalaya. Onze jongste klant was amper 4 jaar oud. Onze oudste 82.  Laat je dus niet afschrikken. Nepal heeft voor alle leeftijden iets te bieden!

Trekking of rondreis?

Ben je op zoek naar een trekking? Dan bekijk je beter onze individuele trekkings.  Tijdens onze rondreizen is het de bedoeling om verschillende delen van het land en verschillende aspecten te ontdekken. Wil je enkel een sportieve trekking doen, dan kies je voor een ander type reis waarbij de nadruk enkel op wandelen ligt.  Een rondreis is meer gevarieerd dan een trekking. Uiteraard zijn al onze individuele reizen aanpasbaar. Je kan ons hiervoor altijd contacteren. Het is belangrijk dat je de juiste reis kiest die bij jouw verwachtingen past.

Ghale Gaon Reis : homestay

€1825 / per person
16 dagen

Huwelijksreis Nepal

/ per person

Jeep Reis Mustang

/ per person
20 dagen

Kamperen Jeepreis Inner Terai

€850 / per person
7 dagen

Luxe Reis Nepal

€2990 / per person
12 Dagen

Mardi Himal Rondreis

€1800 / per person
14 dagen

Motorreizen Nepal

/ per person

Natuur en Cultuur Rondreis Nepal

€2100 / per person
15 Dagen
GELIJKAARDIGE REIZEN
reis nepal
Trekking Nepal
CONTACTEER ONS

    Please prove you are human by selecting the tree.

    Lees onze blogs

    You don't have permission to register