Huwelijksreis Nepal: trouwen in de Himalaya of ten huwelijk vragen
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
huwelijksreis Nepal

Huwelijksreis Nepal

Huwelijksreis Nepal

per persoon

Huwelijksreis Nepal? Trouwen in de Himalaya?

Reizen in Nepal.

Op zoek naar een huwelijksreis in Nepal? Nepal heeft het allemaal! Bergen, heuvels, authentieke dorpjes, jungle met wilde dieren, woestijn met canyons, hindoeïsme en boeddhisme, tempels, kloosters,…  en vooral lachende mensen. Wil je je geliefde verrassen met een heel aparte reis? Of wil je trouwen in Nepal? Wij regelen het allemaal.   Een hindoe priester voltrekt een ritueel waarbij jullie symbolisch trouwen in de Himalaya. Of wil je een trekking doen en jouw geliefde ten huwelijks vragen op Everest Base Camp?   Jawel, wij zorgen voor een fles champagne.

  mustang trekking   Mustang Nepal trekking

Huwelijksreis in het buitenland?

Nepal is zo divers en biedt zo veel meer dan enkel de Himalaya. Je kan in Nepal een avontuurlijke reis maken, maar ook een echte romantische huwelijksreis. Alles hangt af van jouw verwachten en budget.   Wat dacht je van een jungle diner samen met jouw geliefde in het groen met honderden lampions en een butler die jullie bedient?  Het zuiden van Nepal is plat en heeft verschillende nationale parken met wilde dieren.  Chitwan National Park is het makkelijks te bereiken van uit Kathmandu. Voor een luxueus verblijf werken wij samen met Barahi Jungle Logde.  Of liever samen gezellig knus in een berghut op 4000m tegen elkaar aan kruipen?

huwelijksreis nepal        huwelijksreis nepal

Wat is de beste reistijd voor Nepal?

Als je kan kiezen is het voorjaar of najaar een goede periode.  Het najaar vanaf midden september tot eind november is goed om te reizen in Nepal. Alles staat nog groen en je hebt aangename temperaturen.   Maart en april zijn ook uitstekend, maar dan is alles dor. Het is dan immers het einde van het droog seizoen, en dan heb je minder bloemen en planten. Het is dan wel perfect om een jeepsafari te doen in de jungle van Chitwan omdat je dan ver kan kijken en meer wilde dieren gaat zien. Juli en augustus zijn warm en vochtig. Het is dan moesson. Dat wil zeggen dat het dagelijks regent, maar niet continu. Vaak heb je in de late middag zware buien en ook ‘s nachts.   Een trekking is dan minder aangeraden, tenzij in Dolpo of Mustang, waar het in de zomer niet regent. Meer info over Dolpo en Mustang vind je hier.  In de winter kan het in Nepal koud worden op de hogere stukken.  Het zuiden en Pokhara  blijven in de winter zonnig en droog, met temperaturen rond de 15°C overdag.

Goedkope vliegtuigtickets kopen?

Lees ook onze blog met tips en advies hoe je goedkope vliegtuigtickets koopt.

0 Reviews

Lees onze blogs

You don't have permission to register