Indonesië Individuele Reizen - Boek bij Belgen in Azië
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
a

Indonesië Individuele Reizen

Individuele reizen Indonesië.

Individuele reizen naar Indonesië doe je als met de familie, vrienden of vereniging. Je krijgt een lokale gids mee die Engels spreekt en jullie begeleidt.   Het transport gebeurt met privé-voertuigen.   De coördinatie, communicatie en opvolging op de achtergrond gebeurt in het Nederlands door ons.  Ben je echt op zoek naar Nederlandstalige begeleiding van de reis? Dan kijk je best verder bij onze groepsreis Indonesië.

Afhankelijk van het budget, duur of type reis heb je hieronder enkele voorbeelden van reisschema’s. Al onze individuele reizen voor Indonesië zijn aanpasbaar.   Je kan dus zelf je eigen accenten gaan leggen in overleg met ons. Tijdens de reis kan je ook het tempo van de reis bepalen, wat je ook meer vrijheid geeft.

Indonesië is een enorm land met duizenden eilanden.   Je gaat ergens een keuze moeten maken, want er is gewoon te veel te zien en te beleven.  Het is ook een perfect land voor een zomervakantie met de familie omdat het in de zomermaanden geen moesson is.   Het regenseizoen valt er in de maanden december tot februari.  Weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Toraja van Sulawesi

/ per person

Trekking Mount Rinjani: 3726m

€850 / per person

Familiereis Indonesië

€1500 / per person
15 dagen

Luxe Reis Indonesië

€4550 / per person

Bali Reis

€1650 / per person
15 dagen

Borneo Jungle Etnisch Flores

€2600 / per person
19 dagen

Duikreis Raja Ampat

/ per person
16 Dagen

Homestay Indonesië: Flores Eiland

€1850 / per person

Rondreis Java, Karimunjawa en Bali

€1750 / per person
16 Dagen

Huwelijksreis Bali

€1000 / per person
vanaf 7 dagen
GELIJKAARDIGE REIZEN
CONTACTEER ONS

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het vliegtuig.

    Lees onze blogs

    You don't have permission to register