Trekkings in Nepal - Boek bij belgisch-nepalees koppel - Nederlands
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
a

Individuele Trekkings Nepal

Individuele trekkings in Nepal.

 

Wandelvakantie.

Een individuele trekking in Nepal wil zeggen dat je een wandelvakantie gaat doen in de Himalaya.   Hieronder vind je een overzicht van enkele mogelijke trekkings in de Himalaya.    Al onze trekkings zijn individueel. Wij organiseren geen groepsreizen trekkings.   Tijdens een trekking wandel je gemiddeld een zestal uren netto per dag. Soms zijn er dagen waarbij je op één plaats blijft om te acclimatiseren aan de hoogte.  De gemiddelde maximale hoogte van een trekking ligt tussen de 4000 en 5000m.  

Een trekking in de Himalaya gebeurt altijd onder begeleiding van een ervaren berggids die Engels spreekt. Per twee personen gaat er ook een drager mee die de bagage draagt in een waterdichte draagtas.   Je wandelt dus enkel met een klein rugzakje zodat je optimaal kan genieten.  De routes hieronder zijn aanpasbaar en er zijn talloze andere wandelroutes in de Himalaya.   Contacteer ons gerust als je op zoek bent naar iets wat niet op onze website staat. Wij zoeken dit maar al te graag uit.

 

Onze toegevoegde waarde.

Wij zijn een belgisch-nepalees koppel en een erkend Nepalees trekkingsbureau. De communicatie en opvolging gebeurt in het Nederlands wat het een stuk makkelijker maakt. Wij begrijpen de Westerse en Nepalese mentaliteit. Dit is onze toegevoegde waarde.   In geval van nood, kunnen wij ook snel helpen omdat we een uitgebreid lokaal netwerk hebben.  Wij zijn ook lid van TAAN. De overkoepelende organisatie voor trekkingsbureaus in Nepal.

Tijdens de meeste individuele trekkings hieronder slaap je in eenvoudige berghutten met standaard comfort (douche, toilet, restaurant). In de Himalaya kan je geen grote luxe verwachten.  In sommige trekkings zoals in Dolpo overnacht je in tenten. Er gaat dan een team mee van dragers, kok, gids, assistent-gids,… die dan een trekking in een erg afgelegen gebied van de Himalaya verzorgen.  Trekkings met tenten kosten een heel stuk duurder omdat er meer mensen worden ingeschakeld en al het materiaal mee moet.

Een trekking Nepal is geen alpinisme, maar wel een wandelvakantie. Zoek je alpinisme? Bekijk dan ook ons aanbod van onze pieken. Wij bieden ook de beklimming van pieken aan tot 6500m.  Dit is een combinatie van een trekking met als hoogtepunt de beklimming van een relatief kleine berg.

Langtang Gosainkund Trekking

€1550 / per person
17 dagen

Tsum Vallei Trekking

€1600 / per person
15 Dagen

Manaslu Trekking

€1750 / per person
18 dagen

Gokyo Meren Trekking

€1740 / per person
14 Dagen

Nar Phu Tilicho Meer Trekking

€1750 / per person
16 Dagen

Rara Lake Trekking

€2600 / per person
17 Dagen

Annapurna Base Camp Trekking

€1450 / per person
14 dagen

Mustang Trekking

€1850 / per person
19 dagen

Everest Base Camp Trekking

€1870 / per person
15 Dagen

Lower Dolpo Trekking

€2800 / per person
19 Dagen

Annapurna Circuit Trekking

€1450 / per person
15 Dagen

Dhaulagiri Tenten Trekking

€2450 / per person
20 dagen

Makalu base camp Trekking

€1750 / per person
24 Dagen

Upper en Lower Dolpo Trekking

€3400 / per person
26 Dagen

Poon Hill Trekking

€750 / per person
8 dagen
ANDERE REIZEN IN NEPAL
CONTACTEER ONS
    Lees onze blogs

    You don't have permission to register