Belgen in het Buitenland - Reizen in Azië - Reizen die Helpen
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
belgen in het buitenland

Reizen die Helpen

Reizen die Helpen - Boek bij Belgen in het buitenland

reizen die helpenReizen die Helpen is de slogan waarmee wij onze reizen een ander elan willen geven.  De voorbije jaren hebben we verschillende projecten gesteund of zelf uit de grond gestampt. U kan  in de verschillende tabs zien wat we zoal gerealiseerd hebben. In ons huidige project hebben we ons toegelegd op het sponsoren van kansarme kinderen in het onderwijs. Kwalitatief onderwijs is duur in Nepal. De kinderen die we helpen komen uit arme gezinnen.  Als u ook een kind wil sponsoren, contacteer ons gerust.

Onze filantropische activiteiten richten zich vooral op Nepal. Graag willen we de komende jaren onze werken ook uitbreiden naar anderen landen.  De focus van Reis met mij is wel het organiseren van reizen in Azië, die dan ook lokale jobs creëren.  Wij zijn geen NGO en verdienen dus ook geen geld aan de donaties. Sterker nog.  We hebben de voorbije jaren ook zelf onze projecten financieel gesteund.  Wij willen ook geen NGO worden, die een groot deel van de giften opslokt door het betalen van de lonen en werkingskosten.  Alle giften gaan integraal naar de mensen.  Wij verdienen hier zelf niets aan.

Boek bij Belgen in het buitenland! Door met ons te reizen ondersteun je dus ook indirect onze projecten.   De voorbije jaren zijn we actief geweest op verschillende domeinen: helpen van weeskinderen, bouwen van vijf huizen na de aardbeving in Nepal (2015), ziekenhuisrekeningen betalen van armen, sponsoren van arme kinderen hun onderwijs,…  Kortom, we zijn er van overtuigd dat onze aanwezigheid de voorbije jaren het verschil heeft uitmaakt voor tientallen families.  Bedankt aan iedereen voor jullie hulp!

Wij geloven in vooruitgang en het kunnen/willen van mensen. Daarom willen we zeker geen mensen aan het infuus van nodeloze financiële hulp hangen. Ken je een constructief project of heb je zin om ons te helpen, neem gerust contact op.

2013: een nieuw weeshuis, schoenen, ziekenhuisrekeningen,…

2014: Brandwondenkliniek en oogoperaties

2015: aardbeving Nepal

2016: huizen bouwen en kinderen sponsoren

2017: Guido Lysens en stad Knokke

2018: sponsoring kinderen onderwijs Udayapur, Kathmandu, Chitwan

2019: opvolging scholenproject

Lees onze blogs

You don't have permission to register