Reizen met kinderen in Indonesië - De ideale zomervakantie!
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
reizen met kinderen Indonesië

Reizen met kinderen in Indonesië

Vliegvakantie met het gezin.

Reizen met kinderen naar Indonesië is een aanrader. Zeker als je nog geen ervaring hebt met verre reizen. Landen als Myanmar en India zouden we niet aanraden als kinderreis.

Steeds meer families doen verre vliegreizen met hun kinderen. Reizen met kinderen is een leerschool. De jongste die ooit met ons reisde was amper 4 jaren oud. Wij geven altijd correct reisadvies welke reis geschikt voor welke leeftijd. We weten dat je geen dagenlang tempel na tempel moet bezoeken. Dit verveelt al snel, zeker bij kinderen. Vakantie moet echt vakantie zijn. Genieten staat centraal. We proberen in onze rondreizen zo veel mogelijk variatie te steken.  De opbouw van een reis is psychologisch belangrijk voor een goede ervaring. Daarom zal je merken dat we vaak actieve elementen in onze reis steken, evenwichtig verspreid over de reisperiode.

Zoek je een verre reis tijdens de zomervakantie? Dan is Indonesië het perfecte land met het perfecte weer van mei tot september.  Op veel plaatsen in Azië is het dan regenseizoen, maar in Indonesië niet.   Vooral de mooie stranden behoren tot de ideale vakantie voor elk kind. Snorkelen en zwemmen.  We beklimmen vulkanen en fietsen.  We varen met een boot 3 dagen naar onbewoonde eilanden waar we overnachten. Genieten van de zonsopgang met dolfijnen.  Met weet ook heel leuke en gezellige restaurants en hotels te creëren waardoor je een echte vakantiesfeer krijgt.   Voor zij die niet genoeg krijgen van zon en zee, kunnen gewoon enkele dagen bijboeken op het einde om uit te rusten.  Klik hier voor onze groepsreis Indonesië.

Of wil je liever een op maat gemaakte reis met de familie of een groepje vrienden?  Dan kan je een individuele reis maken.   Bali is het meest toegankelijke en je krijgt er veel voor jouw geld.  Lees meer over Bali in het volgende artikel.

Myanmar vinden we persoonlijk minder geschikt om met kinderen te doen. In de zomer zijn veel resorts ook gesloten omdat het er dan hevig regent.

 

You don't have permission to register