Nepal: reizen tijdens corona - boek zonder risico
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
reizen in corona

Reizen boeken in het corona tijdperk

Nepal reizen boeken tijdens de corona pandemie. Het is mogelijk en zonder risico.

Reizen in het corona-tijdperk.

Iedereen wordt wel een beetje gek door die corona lock-downs. We krijgen aanvragen van mensen die koste wat kost willen reizen.  Om het internationale reizen weer op gang te trekken zullen we het makkelijker maken om te boeken en annuleren.   Heden (9 januari 2021) kunnen we enkel reizen naar Nepal aanbieden.   De grenzen zijn open voor toerisme.  Lees onze Nepal blog omtrent het verkrijgen van een toerisme visum voor Nepal tijdens de corona pandemie.   Je kan het toeristenvisum voor Nepal bij aankomst kopen of in Brussel op de ambassade. India, Bhutan, Myanmar, Thailand en Indonesië zijn nog gesloten.

Zelf vloog in begin november met een toeristenvisum naar Kathmandu. Alles verliep vlot. Emirates voorzag een gratis corona verzekering inbegrepen in het ticket, in geval er iets onderweg zou gebeuren.

 

corona Nepal

Hoe boeken voor Nepal?
  1. Betaal een voorschot van 100 euro per persoon.  De reis is geboekt.   Het resterende bedrag kan je cash betalen bij aankomst in Nepal of door het online over te schrijven.
  2. Indien je door omstandigheden niet in Nepal geraakt, wordt er niets aangerekend. Je krijgt zelfs de 100 euro boekingskosten terugbetaald. Geen risico.
  3. Wij verkopen geen internationale vluchten.  De annulatie hangt af van de luchtvaartmaatschappij en de verzekering.   Daar hebben we geen controle over.
  4. Deze voorwaarden zijn geldig voor nieuw geboekte Nepal reizen vanaf  09/01/2021 tot 30/08/2021.

 

Toerisme in Azië.

Voor veel Aziatische landen is het toerisme een cruciale bron van inkomsten, zowel direct als indirect. Niet enkel reisbureaus en hotels, maar ook transportfirma’s, outdoor activiteiten, lokale luchtvaartmaatschappijen, restaurants,.. hebben een moeilijke tijd gekend. Maar het tij is aan het keren. Mensen zijn constructief en dynamisch. Klaar om er weer tegen aan te gaan!  Jullie kunnen helpen door te reizen. Jullie reizen genereren jobs en welvaart.

 

Als corona dan toch een voordeel heeft …

Reizen in Nepal tijdens de corona periode is verrassend rustig. Trekkingsroutes waar het anders heel druk wordt (Everest, Annapurna) hebben nauwelijks bezoekers. Klinkt vreemd, maar het is een andere ervaring. De laatste jaren kon het tijdens het hoogseizoen heel druk op sommige plaatsen in de Himalaya. Dit is nu verdwenen. Ook in Chitwan of Pokhara nauwelijks toerisme. Je komt wel Nepalezen tegen die zelf hun land verkennen, maar nauwelijks buitenlandse reizigers.

You don't have permission to register