Fietsen in de groene long van Bangkok - Ideale verlenging na rondreis
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
fietsen Thailand

Fietsen in de groene long van Bangkok

Fietsen in de natuur van Bangkok?

fietsen ThailandDe afbeelding toont een satellietfoto van Bangkok. Je ziet duidelijk een groene vlek omgeven door de Chao Phraya rivier.  Dit groene gedeelte is Bang Kachao.  Bekend als de groene long van Bangkok waar veel Thaise mensen het weekend doorbrengen.  Het lijkt wel een dorp in de miljoenenstad. Heel veel groen, mangroves, en ideaal om te fietsen. De beste manier om hier te komen is om de ferry te nemen en de rivier over te steken.

Aan de overkant vind je verschillende plaatsen waar je een fiets kan huren.  Je krijgt ook een kaartje mee om de fietsroute te volgen. Opgelet, want het is een mangrove en je rijdt vaak op verhoogde fietsbanen een drietal meter boven het water. Opletten geblazen. Het kan ook best ingewikkeld zijn, want er zijn heel veel kleine steegjes.

Geen nood, want je vindt er verschillende restaurants onderweg waar je lekker kan eten.   Je kan hier makkelijk een hele dag lekker fietsen. Het is er vlak, maar door de hitte kan het best lastig worden. Hou er rekening mee om voldoende te drinken. Op de meest verborgen plaatsen vind je wel een gezellige plek om iets te drinken. rondreizen Thailand

Heb je een extra dag in Bangkok, dan is fietsen in Bang Kachao een mooie verlenging. Eventueel in het begin of einde van een individuele reis. Contacteer ons, dan regelen wij deze uitstap.    fietsen Bangkok  

fietsen Thailand

 

You don't have permission to register