Massage in Thailand - Met en zonder happy ending
logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Top
massage Thailand

Massage in Thailand

Massage in Thailand is zalig, maar je hebt verschillende soorten massage salons.   Een overzicht…

Spa’s en massagesalons

Massage is een onderdeel van de Thaise cultuur. Je vindt er overal massagesalons en spa’s.   De prijs wordt voornamelijk bepaald door de standaard van het massagesalons. Soms bij mensen thuis achter een gordijntje wordt er lokale Thaise massage gegeven om wat bij te verdienen, maar je vindt er ook luxueuze massagesalons waar je in de watten wordt gelegd.  Maar dit zegt  niets over de kwaliteit. Je kan een heel goede lokale massage therapeut vinden, terwijl je in een duur massagesalon dan weer een middelmatige massage krijgt.

 

Erotische massages?

Prostitutie is officieel verboden in Thailand, maar de politie knijpt een oogje dicht. Je zal dan ook massagesalons zien waar heel veel sexy vrouwen voor de deur zitten.   Ze trekken klanten aan en als alleenstaande man zullen ze je zeker benaderen. Zij bieden erotische massage aan met seks.  Nu gebeurt het ook wel dat je in een regulier massagesalon een handjob of andere diensten krijgt aangeboden. Vaak is dit verboden door de eigenaar van het massagesalon omdat die een goede reputatie wil opbouwen.  Het gaat hier om een echt massagesalon, waar de dames iets willen bijverdienen.  Soms zie je bordjes met daarop: NO SEX!

 

Thaise massage

Bij Thaise massage krijgt je een katoenen pakje en lig je op een mat op de grond. Geen tafel.   Er wordt geen olie gebruikt, maar de spieren en gewrichten worden door allerlei technieken gemasseerd en uitgerekt. Ook het kraken van de rug.  Er wordt ook op je gelopen waarbij het gewicht en voeten worden gebuikt om je lichaam te masseren.  Thaise massage is meer intens en geeft je een zalig gevoel na een lange vlucht. Ook in onze reizen bieden we een Thaise massage aan in het begin van de reis.

Wil je geen Thaise massage, dan kan je ook een voetmassage of een oliemassage laten doen. Bij een voetmassage zit je in een comfortabele zetel en gaat de therapeut voor jou op een stoeltje zitten.  Je krijgt een uitgebreide massage van de voeten waarbij acupressuur wordt toegepast en ook de onderbenen worden gemasseerd. Men eindigt altijd met een kleine rug- en nekmassage.   Wil je niet dat je rug gekraakt wordt, laat het dan op voorhand weten.

Bij een oliemassage (Zweedse massage) wordt er olie gebruikt en lig je naakt op een tafel.   Je krijgt een handdoek om je intieme delen te bedekken. Oliemassage is minder hard dan Thaise massage.  De bedoeling is om de olie niet af te spoelen maar in de huid te laten dringen na de massage.

 

Massage in Thailand: door mannen of vrouwen?

Meestal heb je vrouwelijk therapeuten, maar ook zijn er mannen in een massagesalon. Als je graag een deep tissue massage krijgt, dan is het aangeraden een man te nemen. Vaak zijn ze sterker dan Thaise vrouwen. Alhoewel je de laatste ook niet mag onderschatten.  Geef een fooi na afloop van de massage. Veel geld verdienen ze niet en ze zijn afhankelijk voor fooien van de klanten.  Je kan tijdens de reis op verschillende momenten nog massages laten doen.   Vooral naar de avond toe is er tijd in het programma.

 

Soapy massage

Je hebt in Thailand ook grote massagecomplexen waar je je als man kan laten verwennen. Hier kan je samen met één of meerdere dames eten, drinken en waarna je door hen in bad wordt gestoken. Eindigen met massage en seks.  In Thailand is dit heel normaal.  De laatste vrijdag van de maand staat de parking vol, want Thaise mannen hebben dan hun loon gekregen.  Tijd om zich te laten verwennen. Poseidon Entertainment Complex is zo’n plaats.  Dit zijn grote complexen waar je tientallen dames aan het werk ziet.  Als je een taxi neemt als alleenstaande man zal de taxi chauffeur je vaak zo’n plaats aanbieden. Hij krijgt dan immers commissie als hij een klant aanbrengt.

Massage in Thailand komt in vele varianten. Voor elk wat wils.  Zorg dat je op de juiste plaats zit!

You don't have permission to register